Elvana Gjata “dorë për dore” me Ermal Mamaqin në Zurih

Elvana Gjata “dorë për dore” me Ermal Mamaqin në Zurih
Elvana Gjata dhe Ermal Mamaqi kapërcejnë kufijtë.

Ata ishin në Zurih të Zvicrës, për të promovuar filmin e tyre komedi, dy gisht mjalt, që pati sukses në vendin tonë gjatë muajit të fundit.

Këngëtarja, pas rikthimit në rolin e aktores, ka marrë mesazhe të shumta mbështetëse, duke qenë se në muajt e fundit të vitit të kaluar u përfshi në një ngjarje të rëndë. Pas suksesi të fundit, Elvana Gjata pritet t\i rikthehet edhe projekteve muzikore.