Dule: Pas përroit psikik shihet se Timonieri i madh është për t’u mëshiruar

Dule: Pas përroit psikik shihet se Timonieri i madh është për t’u mëshiruar
Kryetari i Partisë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut (PBDNJ), Vangjel Dule e konsideroi sot Ramën si një njeri për t’u pasur mëshirë.

“Pas përroit psikik të daljes së sotme përpara mediave është e qartë edhe për më shumë bashkëqytetarë se Timonieri i madh është për t’u mëshiruar”, - vlerësoi z.Dule në një koment enkas për daljen në konferencë për shtyp të kryeministrit.

Më tej z.Dule shtoi: “Gjendja e tij tragjikomike nuk duhet lejuar kurrsesi të shndërrohet në tragjedi për demokracinë, qytetarët dhe shoqërinë”.

loading...
loading...