Drejtori i Komunikimit të Kryeministrisë, Endri Fuga denoncon dhunë mbi median nga protestuesit

Drejtori i Komunikimit të Kryeministrisë, Endri Fuga denoncon dhunë mbi median nga protestuesit
Drejtori i Komunikimit të Kryeministrisë, Endri Fuga, reagoi sonte mbi incidentet që kanë përfshirë edhe mediat në protestën e opozitës.

“Protestuesit sot nuk kanë dhunuar vetëm institucionet publike, por edhe median.

Top Channel, Report Tv dhe ABC News raportojnë se gazetarë, kameramanë dhe pajisje janë dhunuar dhe shkatërruar nga protestues të maskuar”, - evidenton z.Fuga.

loading...
loading...