Disiplina/ Pezullohen Gega dhe Telushi, Partizani pret titullin “pa trajner”

Disiplina/ Pezullohen Gega dhe Telushi, Partizani pret titullin “pa trajner”
Vendimet e Disiplinës:

Tirana, për sjellje të gabuar të tifozëve, dënohet me 100.000 lekë gjobë.

Lojtari i Partizanit, Bruno Telushi, për sjellje jo sportive ndaj zyrtarit të ndeshjes, dënohet me 4 ndeshje pezullim.

Trajneri i Partizanit, Skënder Gega, për protesta ndaj zyrtarit të ndeshjes, dënohet me 2 ndeshje pezullim.

Skënderbeu, për sjellje të gabuar të tifozëve, gjobitet me 100.000 lekë.