Dhimbja e Adrolës

Dhimbja e Adrolës
Në shumë intervista Adrola Dushi, me shumë sinqeritet, flet për jetën e saj dhe vështirësitë që ka, duke jetuar shpesh larg djalit të saj të vogël.

Por pavarësisht se ne e shohim ashtu të bukur, të kuruar, me një superkarrierë, duket sipas fotove, që ajo këtë dhimbje e mbart gjithmonë me vete.

Me një veshje shumë interesante, me trajta militare, Adrola ka shfaqur posaçërisht shpinën e saj, ku shkruhet: “Koha nuk shëron asgjë, Veçse të mëson se si të jetosh me dhimbjen!”.

loading...
loading...