Charlotte Crosby, e gjitha natyrale pas heqjes së “silikonit” nga gjoksi

Charlotte Crosby, e gjitha natyrale pas heqjes së “silikonit” nga gjoksi
Ylli i Geordie Shore është krejtësisht natyrale pasi u lirua nga “ballkonet e mëdha”.

Frika për keqësimin e shëndetit e detyroi CHARLOTTE Crosby të hiqte implantet e saj të gjirit.

Ish ylli i Geordie Shore tregoi kthesën e saj kur po shkonte në Newcastle për të festuar ditëlindjen e saj të 29 me familjen.

Duke veshur një fustan të shkurtër të verdhë me të bardhë, Charlotte dukej e lumtur dhe e bindur me formën e trupit të saj të ri.

Charlotte u detyrua të kryej këtë operacion pas një dhimbje torturuese të padurueshme në gjinjtë e saj. /l.k./

Marrë nga www.thesun.co.uk

loading...
loading...