Buzëqeshja e Arbanës

Buzëqeshja e Arbanës
Le të thonë çfarë të donë, le të flasin për dashurinë e saj të re me djaloshin simpatik që është edhe kolegu i saj, Arbana Osmani por jeton një periudhë shumë të lumtur dhe kjo i reflektohet edhe në pamje.

Me këtë veshje verore, pa grim dhe me një buzëqeshje si diell, Arbana Osmani  duket si një vajzë e vogël që sapo ka marrë një dhuratë.

Shijoje Arbana!

loading...
loading...