Brenda shtëpisë së Jonida Maliqit zbulohet një...

Brenda shtëpisë së Jonida Maliqit zbulohet një...
Jonida Maliqi, këngëtarja që sapo përfaqësoi Shqipërinë në Festivalin Europian të Këngës, Eurovision, pas kthimit në Tiranë, ka vendosur të dobësohet.

Ajo i ka vendosur një objektiv aq të fortë vetes mbi këtë qëllim,  për të humbur disa kilogramë, saqë tregoi se në shtëpinë e saj ka krijuar gati edhe një bibliotekë ku po studion tërë literaturën për të marrë informacionin e duhur, sesa të bjerë nga pesha.

“Ai momenti kur je në dietë dhe çdo raft i shtëpisë është i mbushur me produktet e Dietës “Dukan”, - u shpreh Jonida Maliqi, që mesazhin e shoqëroi edhe me një imazh që tregon “bibliotekën” e saj personale rreth dietave.

loading...
loading...