Bleona ndryshon stilin e flokëve

Bleona ndryshon stilin e flokëve
Si një kameleont që ndryshon gjithmonë veshje por asnjëherë flokët dhe grimin.

Por shikoni se sa e bukur dhe interesante duket ajo me këtë krehje të re në një stil të viteve ’30, si një balerinë franceze e kohëve të arta.

Bleona me këto flokë duket edhe shumë e re dhe elegante.

loading...
loading...