BE: Dhuna nuk mund të tolerohet në asnjë rrethanë!

BE: Dhuna nuk mund të tolerohet në asnjë rrethanë!

Delegacioni i Bashkimit Europian në Tiranë ka reaguar pas protestave të djeshmee të opozitës.

Sipas tij, dhuna nuk mund të tolerohet në asnjë rrethanë.

Zyra e BE-së i bën thirrje protestuesve të tregojnë përgjegjësi dhe përmbajtje.

“Protesta paqësore është një vlerë thelbësore e një demokracie moderne evropiane. Dhuna nuk mund të tolerohet në asnjë rrethanë. Duke pasur parasysh protestat e shpallura sot dhe në ditët e ardhshme në Tiranë, Delegacioni i Bashkimit Evropian u bën thirrje protestuesve dhe udhëheqësve të tyre politikë të tregojnë përgjegjësi dhe përmbajtje. Pikëpamjet e ndryshme politike duhet të trajtohen përmes debatit dhe dialogut“, deklaron delegacioni i BE-së në Tiranë.

loading...
loading...