Avokatja e Popullit: Dhuna nuk është e s’mund të jetë as mjet, as kundërpërgjigje!

Avokatja e Popullit: Dhuna nuk është e s’mund të jetë as mjet, as kundërpërgjigje!

Avokatja e Popullit shkoi dje në Spitalin Ushtarak, ku bëri thirrje që dhuna të frenohet dhe të drejtat e qytetarëve të respektohen.

Sipas saj, dhuna nuk është e s’mund të jetë as mjet dhe as kundërpërgjigje.

Ballanca vizitoi 12 policët e lënduar dhe tha se nuk kanë plagë serioze.

Kurse per Sekretarin Organizativ të PD, Sahit Dollapi, shtoi se ai kishte dëmtime në shpatull dhe gjurin e njërës këmbë.

Teksa siguroi se pasi kishte folur me mjekët dhe Dollapin konstatoi se ai ishte në gjendje të mirë dhe shtoi se gjatë natës u mbajt nën vëzhgim nga mjekët.

loading...
loading...