Arbana del hapur

Arbana del hapur
Një foto nga festa e ditëlindjes së gazetarit dhe producentit Eraldo Rexha, gjatë festës së ditëlindjes së tij u bë shkas që ne të flasim për të. Çifti më i fundit i ekranit, Arbana Osmani dhe partneri i saj simpatik, janë krah për krah në këtë ceremoni që u zhvillua në një fermë të njohur. Ata duken aq bukur bashkë dhe me një veshje shumë të përshtatshme për rastin në fjalë. Të lumtur e të bukur.