“Zgjatimi” i Beatrix

“Zgjatimi” i Beatrix
Që është kinge dhe me sharm, me një fytyrë engjëllore e flokë plot shëndet, kjo dihet.

Por Beatrix Ramosaj nuk e dinim që kishte këmbë kaq të gjata sepse shtatlartësia nuk mbahet si pikë e saj e fortë në profilin prej modeleje.

Në këtë foto ku ajo duket e veshur bukur me këtë fustan mëndafshi, pjesë e ndonjë dalje darke, këmbët e saja duken të gjata më shumë se sa në fotot e tjera.

Të jetë pjesë e programeve e filtrave të Instagramit?