Veshja e duhur zyrtare

Veshja e duhur zyrtare
Në rubrikat tona të shoëbizz-it e vërtetë është se merremi shumë me bukurinë dhe veshjen e femrave të njohura të ekranit.

Por disa prej tyre kanë dhe kujdes në veshjen dhe stilin e tyre zyrtar, pra në kohën jashtë ekranit, kur janë në redaksi ose bizneset e tyre.

Kjo pranverë na solli fotot e dy vajzave të hijshme por edhe të njohura e sipas nesh, ato mbajnë edhe veshjen e duhur për një aktivitet zyrtar, Aulona Musta dhe Xhensila Pere kanë edhe provokimin brenda tyre, i kemi parë shpesh edhe me kostum banjoje.

Por shikoni se sa me hijeshi janë veshur për një takim zyrtar.