Vajza më e bukur

Vajza më e bukur
A thotë populli që vajza më e bukur duket në mëngjes ku zgjohet nga gjumi?

E pra në këtë foto Xhemi Shehu duket sikur sapo është zgjuar dhe po pi një kafe me këtë mik prezantues në ekran, si ajo.

Një portret pa pikë grimi, ujë e sapun. Xhemi duket thjeshtë mahnitëse e ajo është kështu vajza më e bukur në ekran.