Stuhia e Fatmirit

Stuhia e Fatmirit
Ashtu si e ka emrin, ashtu duket se e ka edhe jetën. Fatmir Hysenbelliu e kalon kohën shpesh mes qejfit dhe luksit e fundja i takon, si një pinjoll e familjes së pasur nga vjen. Por këtë herë ai ka një mesazh të fshehur në statusin e tij poshtë kësaj fotoje. “Qetësia përpara stuhisë”-shkruan Fatmiri, teksa shijon një festë plot miq e luks, në një resort ekskluziv, për ditëlindjen e tij.