Stili “i çuditshëm” i Baby G

Stili “i çuditshëm” i Baby G
Këngëtarja e njohur Baby G ose në emër origjinal Gordana Kingji, është duke ngjitur me forcë shkallët e një karriere ndërkombëtare, e kështu një tjetër emër i  artisteve shqiptare pret të ketë sukses ndërkombëtar.

Por ajo që na pëlqeu në këto foto, është se na u shfaq si një vajzë adoleshente, me xhinse të shkurtra, bluzë me lule e këtë peliçe makulat që dhe shumë lidhje nuk ka me të tërën.

Por sërish ajo duket e freskët dhe e shpenguar, ashtu si duhet për një shëtitje në park.