Statura e Alesias

Statura e Alesias
Seksi, me një fustan të bardhë, me bel dhe linja perfekte, Alesia Bami ka realizuar një photoshooting, ndoshta më i miri në karrierën e saj.

Madhështore duke pozuar në bregdet edhe me një fustan të shkurtër dhe sandale të florinjta.

Alesia Bami është një nga vajzat më protagoniste të showbiz-it shqiptar dhe këtu, bukuria dhe sensualiteti i saj luan një rol parësor.