Shoqëria mes artisteve ekziston

Shoqëria mes artisteve ekziston
0202Këto foto nga disa ditë pushimesh ose koncertesh janë një prove e mirë se shoqëria mes këngëtareve ekziston.

Madje në rastin e Biga Mamës dhe Shkurtë Gashit, ajo është një shoqëri e ngushtë.

Vajzat e artit e të këngës, madje kanë kombinuar edhe stilin e veshjes e deri tek syzet e diellit e duken se janë duke u argëtuar shumë me njëra-tjetrën.