Rrugëtimi “bombë” i Bleonës

Rrugëtimi “bombë” i Bleonës
Si vera e mirë, që me vitet bëhet edhe më e mirë, Bleona Qerreti është ndoshta në periudhën e saj të artë, e sa shije ka kur kjo vjen në kapje të dyzetave.

Me një sharm unik, një trup perfekt dhe një stil agresiv, me këto çizme të zeza e këtë dekolte misterioze, që duket e nuk duket, rrugëtimi i saj mes dritave të metropolit amerikan, është një mrekulli.