Rikthimi i Kallashit

Rikthimi i Kallashit
Në intervista të ndryshme, vajza që njihet më së shumti për kërcimin e saj të veçantë duke tundur fundshpinën sipas muzikës, me pseudonimin Kallashi, ka dhënë disa versione se përse ajo u “zhuk” për disa kohë nga skena dhe muzikë. Me një jetë midis performimive në klube nate dhe këngëve turbofolk, kallashi duket se është rikthyer përsëri në dritën e medieve, duke qenë edhe shumë prezente në rrjetet sociale. Edhe më seksi se më parë por shumë më e përpunuar dhe e pjekur, të paktën në stilin e saj.