Relaksimi i Irmës

Relaksimi i Irmës
Në shtëpinë e saj që është po aq interesante sa ajo vetë, Irma Libohova, këngëtarja jonë aq e dashur, duket se ka gjetur mënyrën për t’u relaksuar.

Irma me foto na zbulon një sekret.

Ajo praktikoka joga si një ndjekëse e vërtetë e këtij pasioni.

Ja pra cili qenka sekreti që Irma duket gjithmonë e freskët dhe në humor të mirë, një paqe mes trupit dhe mendjes.