Rama ju uron Pashkët besimtarëve me një foto të veçantë

Rama ju uron Pashkët besimtarëve me një foto të veçantë

 

 

Edi Rama, kryeministri i Shqipërisë në facebook u ka uruar sot të gjithë besimtarëve katolikë Pashkët. Me anë të një postimi specifik në faqen e tij zyrtare në Facebook, Rama ka zgjedhur pamje nga Memoriali i Kuvendit të Troshanit, ku mësoi dhe u rrit At Gjergj Fishta.

"MIRËMËNGJES ?

dhe me këtë pamje të Memorialit në Kuvendin e Troshanit, ku mësoi, u rrit dhe dha më pas mësim At Gjergj Fishta, ju uroj PASHKË TË GËZUAR ?", shkruan Rama.