Protestuesit te dera e Kryeministrisë, policia u bën thirrje të ndalojnë

Protestuesit te dera e Kryeministrisë, policia u bën thirrje të ndalojnë
Sapo protestuesit u ngjitën në shkallët e Kryeministrisë, Policia iu bëri thirrje me megafon organizatorëve të protestës së tensionuar që të ndalin njerëzit e tyre.

Policët kanë vendosur në këto momente edhe maskat kundragaz.

“Te nderuar qytetarë,

Ruani qetësinë, ruani gjakftohtësinë.

Mos hidhni lëndë piroteknike, fishekzjarre, kapsolla dhe tymuese në drejtim të punonjësve të Policisë.

Hedhja e kapsollave dhe lëndëve piroteknike rrezikon jetën e punonjësve të Policisë

Të nderuar organizatorë të tubimit:

Merrni masa të menjëhershme që protestuesit që kanë mbuluar fytyrën me shall dhe maska, të zbulojnë menjëherë fytyrën ose të largohen nga protesta.

Si organizatorë të protestës, jeni përgjegjës përballë ligjit për mbarëvajtjen paqësore të tubimit, ndaj menjëherë merrni masa që protestuesit të ndalojnë hedhjen e kapsollave dhe lëndëve piroteknike në drejtim të Policisë”. /l.k./

Foto Google