Protesta/ Të rinjtë e LSI mbajnë në gjoks stemën e flamurit kombëtar dhe parullën fosforeshente “Rama ik”

Protesta/ Të rinjtë e LSI mbajnë në gjoks stemën e flamurit kombëtar dhe parullën fosforeshente “Rama ik”
Të rinjtë e Lëvizjes Socialiste protestojnë për largimin e qeverisë duke mbajnë në gjoks stemën e flamurit kombëtar.

Megjithatë nuk mungojnë edhe parullat me mbishkrimin “Rama ik” në shpinë, material fosforeshent dhe i dukshëm gjatë mbrëmjes.

Protestuesit shpalosën përpara selisë së LSI një banderolë me mbishkrimin: “Edi Ramën e presin prangat”. /l.k./