Policia nis shoqërimin e protestuesve

Policia nis shoqërimin e protestuesve
Policia ka nisur shoqërimin e protestuesve duke i dërguar në komisariate.

Një nga protestuesit është marrë me dhunë nga policia dhe është futur në një makinë për tu dërguar në dhomat e ndalimit.

Ende nuk dihet se kush është protestuesi. /l.k./

Foto Google