Një familje si e Redit

Një familje si e Redit
I rezervuar, karizmatik e me shumë finesë.

Redi Jupi, futbollisti i njohur e ka edhe pikën e tij më të fortë që e mban larg ekranit.

Ai ka një familje të mrekullueshme.

Shikoni se sa bukur e të lumtur duken ata gjatë një gare për fëmijë në kryeqytet.

Bashkëshortja dhe fëmijët janë mbështetja më e mirë për një njeri të sportit si Redi.