Nepsi i Aurelës

Nepsi i Aurelës
Këto ditë po flitet shumë për jetën e lumtur në çift të Aurela Hoxhës.

Vajzës së modelingut duket se gjërat po i shkojnë mirë dhe ajo jeton tashmë mes Spanjës dhe Shqipërisë.

Por në fotot e saja vihet re një detaj interesant.

Me një diferencë prej disa javësh, vajza bukuroshe ka publikuar foto nga i njëjti vend, në dysheme pranë shtratit të saj.

Por një gjë tjetër është se ajo pozon epshndjellëse me një luleshtrydhe në gojë.

Të jetë ky fruti për të cilën Aurela ka gjithmonë neps?