Në gjurmët e mamit

Në gjurmët e mamit
E vogël fare, bukuroshe dhe sigurisht e përkëdhelur.

Bija e Zaimina Vasjarit ka shumëçka nga prindërit e saj.

Por këto kohët e fundit jemi ëmbëlsuar shumë edhe duke e parë shpesh në foto artistike më nënë e saj plot hire.

Zaimina i është dedikuar plotësisht tashmë modelingut dhe bizneseve në këtë fushë, por duket se edhe bukuroshja e vogël e familjes ka gjasa të ngjasojë me të.

Të dyja duken të mrekullueshme me këto fustane bojëqielli.