Morena çmend plazhistët

Morena çmend plazhistët
Ka nisur edhe ajo plazhin e sigurisht nuk mund të rrezitej në një plazh dosido.

Ka fluturuar në një vend luksoz, siç tashmë është e ditur se ajo preferon të kalojë ditët. Nga Dubai, me një kostum banjoje të markës, e me një trup në linjë perfekte, Morena ka çmendur fansat e saj, që janë të shumtë.

Bukuroshja, me një karrierë të papërcaktuar mirë, mes muzikës, modelingut dhe qejfit, edhe këtë verë pritet të sjellë shumë të reja nga jeta dhe shëtitjet e saja.