Maska për flokët me kos e limon

Maska për flokët me kos e limon
Përbërësit:

1 gotë kos

lëngu i një gjysmë  limoni

Përgatitja:

Përziejini të dy përbërësit mirë dhe përhapini në flokë pasi t’i keni larë dhe t’i keni fshirë me peshqir. Lërini për 20 minuta pastaj shpëlajini flokët me ujë të ftohtë. Përpiquni të mos i thani me tharëse.