“Limonata” e pranverës

“Limonata” e pranverës
Njëra në skenë e tjetra në New York.

Njëra këngëtare e tjetra prezantuese e njohur.

Por ajo që i bashkon është guximi për të veshur ngjyrën që duket se do të jetë risia e kësaj pranvere.

Barbana Dini dhe Alketa Vejsiu na sollën një panoramë të freskët e të qeshur me këtë ngjyrë të verdhë limon, e duke qenë se të dyja vajzat e hijshme janë edhe bionde, kjo ngjyrë u shkon jashtëzakonisht shumë.