Freskia e Valbonës

Freskia e Valbonës
Edhe pse i ka kaluar prej vitesh të 40-tat, këto vite as që i kemi ndjerë.

Valbona Selimllari ruan të njëjtën freski si dikur kur bëri epokë dhe shënoi fitoren e të parit Miss shqiptar në histori.

Por kjo foto arkive që ajo ka publikuar e ka përforcuar këtë ide tonën.

Valbona duket si një aktore e viteve ’60 me këtë model flokësh të shkurtër e të gufuar, me golf të zi.

Por bukuria është po ajo që ka edhe sot.