Fifi përpiqet shumë

Fifi përpiqet shumë
Ka stilin e saj dhe mënyrën e saj të interpretimit.

Kjo e bën atë të veçantë, madje unike në panoramën e muzikës shqiptare.

Por kantautorja kosovare Fifi shpesh përpiqet shumë të jetë më femër, më elegante e më në modë, pra në një trend me femrat e tjera të showbiz-it.

Ajo ka veshur këtë kostum kri në stof dimëror, me këtë dekolte të hapur e këto foto i kanë pëlqyer kaq shumë sa që ka publikuar disa të tilla.