Fermerët, me bidonë qumështi në protestën e opozitës

Fermerët, me bidonë qumështi në protestën e opozitës
Në protestën e pasdites së sotme të opozitës është bashkuar edhe një përfaqësi e fermerëve të Lushnjes dhe zonave përreth.

Ata kanë protestuar pak ditë më parë duke derdhur produktet e tyre.

Një protestues që i mban shishet e qumësht thotë se “është ulur çmimi”, por shton se “kërkon edhe rritje të pensionit”. /l.k./

Foto Google