Familja e bukur e Nexhatit

Familja e bukur e Nexhatit
E vërtetë është që motra e tij, e madhja Remzie, është ajo që më së shumti tërheq mediat me lajme.

Por vëllai i saj, me zërin brilant, Nexhati, është i pandarë nga motra e tij. Ata gjithmonë ftohen bashkë në evente dhe kanë shumë hit-e në duet.

Por familjen e tij nuk e kishim shumë të njohur.

Bashkëshortja e Nexhatit, që tashmë po thinjet, qenka një femër e bukur bionde, e nënë e tre fëmijëve të këngëtarit.