Facebook, Instagram dhe Whatsapp po shfaqin probleme teknike edhe në Shqipëri. Arsyeja?!

Facebook, Instagram dhe Whatsapp po shfaqin probleme teknike edhe në Shqipëri. Arsyeja?!
Shërbimet e disa prej rrjeteve sociale më të përdorura në botë dhe në Shqipëri.

Facebook apo rrjetet e tjera pranuan se po përjetojnë vështirësi teknike, me përdoruesit në Evropë, Malajzi dhe disa pjesë të SHBA dhe se po analizojnë situatën për të gjetur zgjidhje.

Problemet janë vënë re edhe në vendin tonë.

Futja në “Facebook” dhe në rrjetet e tjera sociale është bërë e pamundur për shumë përdorues, ashtu si edhe dërgimi i mesazheve apo veprime të tjera.

Ndërkohë mijëra përdorues kanë reaguar në Twitter duke shfaqur problemin.