Elvana me sytë nga Zoti

Elvana me sytë nga Zoti
Këngëtarja Elvana Gjata kaloi jo pak stres dhe mërzi në muajt e fundit por si shumë femra shqiptare, ajo u rinorit dhe sot është më e suksesshme se kurrë.

Filmi ku ajo është protagoniste ka mbushur sallat e kinemasë dhe duket se filmi do të jetë një rrugë e re për të.

Por ndoshta edhe nisur nga kjo ringritje, Elvana ka postuar disa foto ku duket mjaft e lumtur dhe gati në ëndërr, teksa shprehet se Zoti e ka një plan të mrekullueshëm për të gjithë.