E pabesueshme, një shtëpi publike me robotë të seksit

E pabesueshme, një shtëpi publike me robotë të seksit
E pabesueshme, por e vërtetë. Në Japoni është hapur, një shtëpi publike me robotë të seksit, dhe madje ofron marrëdhënie treshe biseksuale për meshkujt që e dëshirojnë një gjë të tillë.

Shefi i kësaj Shtëpie Publike, dëshiron që t'u ofrojë një shans njerëzve që t’i përjetojnë “fantazitë e tyre më të egra” dhe kështu e hapi lokalin LumiDolls në qytetin e Nagoya.

Në uebsajtin e këtij lokali shkruhet “jetoje fantazitë seksuale me kukullat më seksi të Azisë”.

Një seancë prej tre orësh kushton 250 dollarë, ndërsa për një orë, vetëm 90 dollarë.