Xhensila versus Elvana!

Xhensila versus Elvana!
Nuk ka shumë ditë që ka dalë kënga e re me kompozim të Pirro Çakos dhe e kënduar me mjeshtëri nga Xhensila Myrtezaj.

Një romancë mjaft e arrirë.

Por ajo që u ka rënë në sy shumë fansave të saj por edhe të Elvana Gjatës, këngëtares tjetër të njohur, përveç harmonive të ngjashme nga dora e Pirro Çakos, është edhe një ngjashmëri e jashtëzakonshme fizike mes dy kolegeve.

Ngjyra toke në flokë gështenjë dhe një grim identik e tipare të njëjta. Ju kë preferoni?