VEPRA E ARTIT/ Spektakël në mes të liqenit, shikoni ku ecin njerëzit

VEPRA E ARTIT/ Spektakël në mes të liqenit, shikoni ku ecin njerëzit
Turistët dhe vendasit kanë përfituar në mënyrë masive nga vepra më e fundit e artistit bullgar Kristo Vladimirov Yavachev.

I njohur me emrin e artit Kristo, bullgari ka realizuar një rrugë për këmbësorë në mes të liqenit të famshëm të Iseos, në Lombardi.

Rruga mbi ujë lidh qytetin e Sulzanos në breg të liqenit me ishullin Monteisola, që ngrihet mes liqenit të Iseos. Ajo ka një gjatësi prej 3 kilometrash. /a.a/ Albanian Free Press Online/