Ushtarja seksi Eliona

Ushtarja seksi Eliona
Eliona me këtë veshje na riktheu pak në kohë. Ishin ato vite ku stili “militar” ishte kudo në veshje e këto pantallona ishin shumë në modë. Por mesa duket, vajzës bukuroshe të programeve humoristike, i pëlqen shumë ky roli i “ushtares seksi| dhe ka zgjedhur ta bëjë këtë stil pjesë të pranverës së saj.