Soreca: Duhet dëgjuar ftesa për rivendosjen e një mjedisi politik konstruktiv

Soreca: Duhet dëgjuar ftesa për rivendosjen e një mjedisi politik konstruktiv
Ambasadori i BE në Shqipëri, Luigi Soreca reagon në lidhje me situatën politike në vend.

Deklaratat e tij vijnë pas vizitës së zyrtarit të lartë të Brukselit, Christian Danielsson.

Ambasadori Soreca thotë se duhet dëgjuar ftesa për rivendosjen e një mjedisi politik konstruktiv.

“Shpresoj që të gjithë qytetarët e Shqipërisë, që ftesa jonë për të rivendosur një mjedis politik më konstruktiv, të mos mbetet i padëgjuar. Ky është një mision i përbashkët kombëtar . Danielsson përfundon një vizitë shumë intensive dhe konstruktive një-ditore në Tiranë”, deklaron Soreca. /l.k./

Foto Google