"S’ka më rehat!" Sot një ditë e bukur, Alketa Vejsiu zgjohet ndryshe

"S’ka më rehat!" Sot një ditë e bukur, Alketa Vejsiu zgjohet ndryshe
Moderatorja e njohur e ekraneve, Alketa Vejsiu, sot në një ditë të bukur e me diell, ndoshta dita më e bukur dhe e ngrohtë e këtij viti, madje kjo ditë ishte shpallur ditë feste për kryeqytetin nga kryebashkiaku Erion Veliaj, tregoi se ndryshe nga atmosfera është zgjuar krejt ndryshe.

“E diel me flokët rrëmujë! S’ka më rehat! Ditë të bukur të gjithëve!”, ishte mesazhi i veçantë dhe interesant i Alketës.

E ndërsa mijëra kryeqytetas apo edhe më larg janë dyndur sot për të festuar, Alketa Vejsiu ka preferuar të pijë një kafe e vetme, pranë qendrës së biznesit të saj, në kryeqytetet.