Prekjet “seksi” të velinave

Prekjet “seksi” të velinave
Rashel Kolaneci dhe Arta Elezaj janë kolege, duke qenë se janë dy Velina.

Por në këtë foto, dukshëm reklamë për emisionin, ato e kanë kaluar ca miqësinë.

Vajzat duken sikur janë gati për të kërcyer në një diskotekë, grim i rëndë dhe veshje provokuese por nuk mjaftohen këtu.

Prekjet e Rashel për Artën janë më shumë se seksuale, janë seksi.

Eh ç’bën marketingu!