"Para me fajde", zbardhen emrat e të arrestuarve nga operacioni në Shkodër

"Para me fajde", zbardhen emrat e të arrestuarve nga operacioni në Shkodër
Tashmë janë zbuluar emrat e 12 të arrestuarve nga policia ditën e sotme pas operacionit “MARANAJ” të zhvilluar në Shkodër.

Sipas policisë, personat e arrestuar akuzohen se jepnin para me fajde dhe nëse personat nuk paguanin, ata u merrnin prona apo makina.

Të arrestuarit janë personat e mëposhtëm:

Byrhan Alija, 61 vjeç nga Shkodra

Edi Memçaj, 33 vjeç nga Shkodra

Adri Bala 22 vjeç, nga Shkodra;

Artan Dragani 39 vjeç nga Shkodra

Marjan Bregu 31 vjeç nga Shkodra

Vinko Nikprelaj 37 vjeç lindur në Podgoric dhe banues në Shkodër;

Eduard Fusha, 38 vjeç nga Shkodra

Elidon Qerimaj, 41 vjeç, nga Shkodra

Pashko Vuksanlekaj, 54 vjeç nga Shkodra;

Lul Sylja, 48 vjeç nga Shkodra;

Ilir Sokoli

Naim Ahmetaj, 52 vjeç lindur në Pukë dhe banues në Tiranë

/f.ç/Albanian Free Press Online/