Një baba si Majk

Një baba si Majk
Djali i tij Roan është një bukurosh që po rritet.

Por ardhja e tij në jetë pati jo pak polemika e lajme, sa që e vështirësoi shumë besimin se këngëtari i njohur kosovar Majk do të arrinte të ndërtonte marrëdhënie të mira me të dhe nënën e tij, një histori e shkuar.

Por ja që dashuria për fëmijën arrin të fitojë mbi inatet mes ish partnerëve dhe sot, ai shëtit i lumtur me birin e tij.