Një “aliene” si Rovena

Një “aliene” si Rovena
Doni ta shikoni vetëm me hiret në dukje Rovena Stefën?

Me fustane mbrëmjeje, seksi dhe provokuese?

Po ja që ajo nuk është vetëm ashtu.

Ky stil prej “alieneje” me këto pantallona metalike dhe pardesy me shkëlqim, këto syze dielli aviatorësh, e bëjnë të duket shumë intriguese.

Një Rovenë e re.