Mrekullia e Xhensilës

Mrekullia e Xhensilës
Mrekullia e Xhensila Myrtezajt është se ajo është gjithmonë në vendin e duhur.

Ku më mirë se në Romën magjike e me diell mund të kalosh disa ditë të paharrueshme.

E veshur me një pallto në ngjyrë kamel dhe me këto këpucë të sheshta kaq interesante, Xhensila duket mjaft e rehatuar në shëtitjen e saj.