Motrat “e panjohura” të bukurosheve

Motrat “e panjohura” të bukurosheve
Ka disa raste në mesin e personazheve të njohur shqiptarë kur njëra motër është e njohur dhe tjetra ca më pak.

Ky është edhe rasti i Nora Istrefit dhe Marina Vjollcës.

Nora është edhe motra e të famshmes Era por ajo ka edhe një motër tjetër të cilën, në këtë foto e ka uruar me shumë dashuri për ditëlindjen.

Ndërkohë edhe Marina Vjollca, motra e Luanës, ka kaluar një darkë të bukur me motrën tjetër të saj, më pak e njohur për publikun.

Mund të quhen femra me fat sepse janë të rrethuara me shumë dashuri.